Sponsoren & Partners

STEUN

ONZE

Om een unieke belevenis mogelijk te maken is onze stichting altijd op zoek naar donateurs.

DONEER

SPONSOREN

Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk, zeker ook voor mensen met een verstandelijke, zintuigelijke of meervoudige beperking. Wij zijn op zoek naar sponsoren en donateurs die kunnen bijdragen aan het mogelijk maken van aangepast sporten en bewegen in de alpen.

PARTNERS

Door samenwerking met onze partners kunnen wij zorgen voor de juiste middelen en diensten, passend bij de zorgvraag.

STEUN

Help mee om een unieke beleving in de alpen mogelijk te maken voor onze doelgroep. Iedere donatie is van harte welkom!

STEUN STICHTING ALPBELEVING

Alles is welkom


Om alle aangepaste activiteiten mogelijk te maken, in zowel de zomer (tokkelen, zwemmen, wandelen, fietsen en raften) als in de winter (skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen) is de stichting Alpbeleving afhankelijk van sponsoren en donateurs. Mede door deze donaties kunnen wij indien van toepassing individuele begeleiding bieden, aangepaste materialen inzetten en zorgen voor het juiste onderhoud van de materialen.

PARTNERS


Door samenwerking met onze partners kunnen wij het gehele jaar door een structureel aanbod qua sporten en bewegen genereren, die passend is bij de zorgvraag in combinatie met inzet van de juiste middelen en diensten.

SHOS

Shos is een ski- en snowboardschool die gespecialiseerd is in het lesgeven aan bijzondere mensen. Of het nu gaat om een verstandelijke, zintuigelijke of meervoudige beperking: iedereen is welkom op de piste bij Shos.

Door samenwerking met de Shos, maken wij het mogelijk om zowel op de baan in Nederland als in de echte sneeuw in de alpen, aangepast te kunnen sporten en bewegen.

ONZE STEUN


Dit zijn onze trotse partners

"WE WILLEN IN MOGELIJKHEDEN DENKEN IN PLAATS VAN IN BEPERKINGEN"

Mart & Sylvia, oprichters Stichting Alpbeleving.

SPONSOREN


Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk. Zeker ook voor mensen met verstandelijke, zintuigelijke of meervoudige beperking. Het geeft je namelijk een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning wat ten goede komt aan de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Daarom wil stichting Alpbeleving  het dan ook toegankelijk en mogelijk maken voor deze doelgroep om hieraan te kunnen deelnemen. Om de kosten te kunnen dekken die nodig zijn voor het gebruik en onderhoud van aangepaste materialen en/of begeleidingen is stichting Alpbeleving afhankelijk van sponsoren en donateurs. Iedere donatie is dus van harte welkom om deze unieke beleving in de alpen mogelijk te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op! 

ONZE STEUN


Dit zijn onze trotse sponsoren