Stichting Alpbeleving staat voor uniek actief! 

De stichting Alpbeleving is officieel bekrachtigd bij de notaris op 9 maart 2021. Dit is mooie mijlpaal! Mart en Sylvia zijn ontzettend blij. “We zijn weer een stukje verder gekomen in het verwezenlijken van onze droom. We hebben vandaag onze handtekening gezet onder Stichting Alpbeleving; uniek actief. Deze naam past echt bij wat wij voor ogen hebben. Iedereen kan genieten van een heerlijk actieve beleving in de alpen, ieder op zijn eigen tempo en op zijn eigen manier.”

Bij de oprichting van Stichting Alpbeleving hoort ook een website. “Al snel kwamen we erachter dat we een site moesten hebben. We spreken nu ontzettend veel mensen. Het is belangrijk om meer van ons te laten zien en het gevoel dat wij overbrengen in onze verhalen ook online kunnen presenteren. Dus met de oprichting hebben we gelijk onze nieuwe site gelanceerd: www.alpbeleving.nl.” Mart en Sylvia zijn supertrots op het resultaat. “Mirthe van Mirthe Graphic Design voelde ons zo goed aan, dat was heel fijn samenwerken.”

In de bergen speelt het zich af

“We zijn ook zo ontzettend trots op ons logo. Je ziet in ons logo de bergen van de alpen, want daar speelt ons avontuur zich af. Daarnaast zie je het rood terug van de Oostenrijkse vlag. Onze letters in de naam zijn robuust, die staan stevig op hun fundament. Dat is ook hoe wij willen dat de mensen die bij ons komen, Alpbeleving gaan ervaren: goed verzorgd en onbezorgd. Dat wat moeilijk lijkt en zeker soms ook is, toch mogelijk maken. En ook zo leuk, we zijn nu ook te vinden op social media. Straks krijgen mensen een beleving bij ons, maar nu kun je onze belevenissen ook op LinkedIn, Instagram en Facebook volgen.”

Al één donateur

Avontuur Alpbeleving gaat nu dus echt van start. Naast de officiële oprichting gebeurt er ontzettend veel. “Het is ongelofelijk hoe enthousiast de mensen zijn die we spreken. Zo hebben we al enkele contacten met leveranciers van aangepaste materialen. We hebben zelfs ook al één donateur. We zijn daar zo dankbaar voor. Hoe gaaf is het, als we straks op pad kunnen met onder andere aangepaste fietsen of zitskies in de winter. We hopen dat onze website en sociale media een handje bij helpen om meer donateurs te werven.”

Hoopvol

Maar wanneer vertrekken Mart en Sylvia dan echt naar Oostenrijk? “We hebben nu mogelijk een goed pand op het oog. Corona gooit nog roet in het eten, want bezichtigen is in deze tijd ontzettend lastig. Maar we zijn hoopvol.”